ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

GPM Henkel και Σκλαβενίτης παρέδωσαν προϊόντα αξίας €8 000 στο Βαγόνι Αγάπης

GPM Henkel και Σκλαβενίτης παρέδωσαν προϊόντα αξίας €8 000 στο Βαγόνι Αγάπης

Στο πλευρό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Βαγόνι Αγάπης βρέθηκαν η εταιρεία GPM Henkel και τα καταστήματα Σκλαβενίτης, παραδίδοντας σήμερα προϊόντα αξίας € 8 000 στον οργανισμό, με απώτερο στόχο τη στήριξη και ανακούφιση συμπολιτών μας που υποφέρουν.

Μέσω εξειδικευμένης ενέργειας, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των δύο εταιρειών, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 18 Μαρτίου, τα προϊόντα Henkel προσφέρονταν στους καταναλωτές μέχρι και 35% φθηνότερα, αποκλειστικά στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Από πλευράς της, η Henkel προσέφερε στο Βαγόνι Αγάπης προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας που θα διατεθούν σε 120 άπορες οικογένειες.  Το Βαγόνι Αγάπης επιτελεί σημαντικό έργο και βοηθά πολλούς συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή στο περιθώριο της κοινωνίας, προσπαθώντας να ασκήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, να διεκδικήσουν την αξιοπρέπειά τους ως πλήρεις πολίτες και να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους.

Η Senior Brand Manager της GPM Henkel, κα Θεώνη Πηλαβάκη, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της που μέσα από την συγκεκριμένη ενέργεια στηρίζονται 120 άπορες οικογένειες και δήλωσε ότι η εταιρεία τάσσεται στο πλευρό του οργανισμού. Από πλευρά της η κα Άντρη Χαραλάμπους, εκπρόσωπος του οργανισμού Βαγόνι Αγάπης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στη GPM Henkel για τη γενναιόδωρη προσφορά προϊόντων στον οργανισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top