ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ψήνονται» συνδυασμοί και γίνονται ζυμώσεις – Τι «παίζει» για τα διοικητικά

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ψήνονται» συνδυασμοί και γίνονται ζυμώσεις – Τι «παίζει» για τα διοικητικά

Την 1η Ιουνίου 2018 είναι προγραμματισμένη η Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα ως προς το διοικητικό τοπίο των γαλαζοκιτρίνων.

Αν και εδώ και μέρες δεν έβγαινε το παραμικρό, το Themasports.com μάζεψε πληροφορίες τις τελευταίες ώρες για το πως έχει η όλη κατάσταση, το τι επαφές γίνονται και σας τις μεταφέρει…

Ναι μεν εδώ και μέρες έχει ανακοινώσει η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους πως υπήρχαν 28 εγγεγραμμένα μέλη στο σωματείο και πως είχαν μόνο αυτοί δικαίωμα συμμετοχής στην προσεχή συνέλευση του σωματείου, εντούτοις, γίνονται διεργασίες, επαφές για να τρέξουν να εγγραφούν και άλλοι ΑΕΛίστες, να συμπληρώσουν την αίτηση μέλους, να πληρώσουν τη συνδρομή των 120 ευρώ και κάποιοι εξ αυτών να καταθέσουν και υποψηφιότητα.

Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, κάνουν λόγο πως από τρεις διαφορετικές πλεύσεις γίνονται επαφές για συνδυασμούς.

Η μία πλευρά που κάνει επαφές για εξεύρεση ικανών ατόμων για να ετοιμαστεί συνδυασμός είναι ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΛ. Αυτό φαίνεται και μέσα από την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ όπου αποκάλυψε συνάντηση με τον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους, ζητώντας του την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Η δεύτερη πλευρά είναι αυτή του ομίλου παλαιμάχων ποδοσφαριστών της ΑΕΛ. Ήδη, οι παλαίμαχοι έχουν στα υπόψιν τους συγκεκριμένο άτομο για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και ήδη γίνονται επαφές για να εξευρεθούν και εδώ άνθρωποι, γνωστοί ΑΕΛίστες για να ετοιμαστεί συνδυασμός.  Πάντως, για αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες του Themasports.com το απόγευμα της Δευτέρας αναφέρουν ότι το καλοσκέφτεται και δεν αποκλείεται εν τέλει να μην αποδεκτεί να υποβάλει υποψηφιότητα.

Η τρίτη… ομάδα είναι από αγνούς ΑΕΛίστες, μεταξύ αυτών και πρώην στελέχη διοικήσεων, είτε επί θητείας Σοφοκλέους είτε πιο πριν, για να ετοιμαστεί και εδώ, εάν κατέστη συνδυασμός.

Σε ένα κομμάτι του γαλαζοκίτρινου οικοδομήματος είναι εις γνώσιν του όλο αυτό το σκηνικό, με ορισμένους να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους, ούτως ώστε να συμπληρωθεί ένας συνδυασμός για να υποβάλει υποψηφιότητα, για να μην μπει στη διαδικασία το σωματείο της ΑΕΛ στο στήσιμο κάλπης την 01η Ιουνίου.

Δεν αποκλείεται και μέσα στη βδομάδα να προκύψουν οι σημαντικές εξελίξεις περί αυτού και να διαρρεύσουν και ονόματα ή να υπάρξουν και δημόσιες τοποθετήσεις από τους ενδιαφερόμενους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top