ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαθιά θλίψη για τον χαμό του Κύπριου δημοσιόγραφου – «Είχε φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας»

Βαθιά θλίψη για τον χαμό του Κύπριου δημοσιόγραφου – «Είχε φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας»

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκ των ιδρυτών της ΕΑΚ, Άκη Φάντη.

 Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Φάντης. Ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή της καρδιάς. Ο εκλιπών, ο οποίος διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου την περίοδο 1988-93, γεννήθηκε στη Λευκωσία, σπούδασε νομικά στη Μόσχα και έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο.

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε μέλος του ΑΚΕΛ, εργάστηκε στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) και είχε μακρά δημοσιογραφική θητεία στις εφημερίδες «Χαραυγή», «Αθλητικό Βήμα» και «Εμπρός». Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο, τρεις θυγατέρες και τρεις εγγονές. Η κηδεία του Άκη Φάντη θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 2/5.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ομόνοια, ο εκλιπών φόρεσε και την φανέλα της Ομόνοιας για μικρό χρονικό διάστημα σε νεαρή ηλικία.

Δείτε την ανακοίνωση:


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου και εκ των ιδρυτών της ΕΑΚ, Άκη Φάντη, που απεβίωσε σήμερα.

Ο Άκης Φάντης φόρεσε τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μικρό χρονικό διάστημα, προτού αναχωρήσει για σπουδές στο εξωτερικό.

Αιώνια του η μνήμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top