LIFESTYLE

O Τ. Ποτσέπης μίλησε για την επίμαχη φωτογραφία με τον 33χρονο ύποπτο για το διπλό φονικό

O Τ. Ποτσέπης μίλησε για την επίμαχη φωτογραφία με τον 33χρονο ύποπτο για το διπλό φονικό

Για την επίμαχη φωτογραφία με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον δράστη του διπλού φονικού του Στροβόλου, μίλησε στο Zougla.gr, ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο».

Όπως ανέφερε στην Ελλαδική ιστοσελίδα, η φωτογραφία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2016 όταν επισκέφτηκαν την Κύπρο για εμφάνισή τους σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο Τάσος Ποτσέπης δήλωσε συγκλονισμένος από το συμβάν και ξεκαθάρισε πως ούτε αυτός αλλά ούτε και η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν φίλοι του 33χρονου.

Αναφερόμενος στη συνάντησή τους με τον δράστη εξήγησε πως τον γνώρισαν κατά την άφιξη τους στην Κύπρο καθώς ήταν αυτός που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στη Λευκωσία.

«Με τρεμάμενη φωνή σκέφτομαι τι έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Zougla.gr ενώ παράλληλα εξήγησε πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο 33χρονος σχεδίαζε τη ληστεία και τον φόνο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πώς γνωρίστηκαν με τον δράστη

«Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εγώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζερ μας, Σπύρος Ρέβης, μας περίμεναν τρία αυτοκίνητα. Στο μπροστινό αμάξι μπήκε ο μάνατζέρ μας με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα εμφανιζόμασταν, στο δεύτερο εγώ με την Τζούλια και το παλικάρι που φαίνεται στη φωτογραφία. Στο πίσω αμάξι βρίσκονταν άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του μαγαζιού» ανέφερε ο Τ. Ποτσέπης.

«Μας ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία» είπε και πρόσθεσε ότι του δεν του κίνησε την περιέργια κάτι στη συμπεριφορά του καθώς «έδειχνε ένας ήρεμος άνθρωπος και χαμογελαστός».

«Εγώ ως 'Αγάπη Μόνο' και άνθρωπος της αγάπης καταδικάζω κάθε περιστατικό βίας και εύχομαι να δικαιωθούν οι οικογένειας των θυμάτων», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top