LIFESTYLE

Η Κύπρια δημοσιογράφος αποχαιρετά τον 'δάσκαλο' Άκη Φάντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια δημοσιογράφος αποχαιρετά τον 'δάσκαλο' Άκη Φάντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια δημοσιογράφος αποχαιρέτησε και διαδικτυακά, με ένα συγκινητικό post τον 'δάσκαλο' της, Άκη Φάντη, ο οποίος 'έφυγε' από την ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών, την Δευτέρα, 30 Απριλίου, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Φάντης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ανταποκριτής στην Κύπρο της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε καθηγητής στο Frederick. όπου δίδασκε δημοσιογραφία. Η Καρολίνα Κυπριανού με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε τον 'δάσκαλό' της, Άκη Φάντη

"Καλό ταξίδι Δάσκαλε.! Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα μας δίδαξες στα θρυλικά τμήματα Δημοσιογραφίας του Frederick. Ευχαριστούμε ακόμα πιο πολύ για όλες τις ανθρώπινες στιγμές που μας χαρίσατε, για τις συμβουλές σας, την καθοδήγηση, για την αγάπη σας... μαζί με το Σωτήρη, τον Κωστάκη, τη Νίκη, τον Αιμίλιο... Γιατί Δημοσιογραφία για μας, είσασταν Εσείς. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου."

Ο θάνατός του Άκη Φάντη προήλθε από ανακοπή της καρδιάς. Ο εκλιπών, ο οποίος διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου την περίοδο 1988-93, γεννήθηκε στη Λευκωσία, σπούδασε νομικά στη Μόσχα και έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο. Ο πατέρας του Άκη Φάντη, Ανδρέας, υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός ΓΓ του ΑΚΕΛ. 

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε μέλος του ΑΚΕΛ, εργάστηκε στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) και είχε μακρά δημοσιογραφική θητεία στις εφημερίδες «Χαραυγή», «Αθλητικό Βήμα» και «Εμπρός». Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο, τρεις θυγατέρες και τρεις εγγονές.

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 2ας Μαΐου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top