ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη ενός Τούρκου σημειώθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας το απόγευμα της Τετάρτης (2/5).

Οι πληροφορίες της οποίες επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ (thrakinea) αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο πολίτη στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα.

O Τούρκος που συνελήφθη σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγάζουν από Ελληνικά ΜΜΕ χειριζόταν εκσκαφτικό μηχάνημα JCB και πέρασε τη συνοριακή γραμμή.

Από τη μεριά του, το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας, ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του. Ο συλληφθείς εκτελούσε έργο του Δήμου Ανδριανούπολης με μηχάνημα JCB. Πρόκειται για εκσκαπτικό μηχάνημα.

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανέφεραν στο zougla.gr πως το άτομο που συνελήφθη έφερε πολιτική περιβολή και κατά πάσα πιθανότητα είναι αγρότης. Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση ερευνάται το θέμα από την αστυνομία και αναμένεται σχετική ενημέρωση.

Ο συλληφθείς έφερε πολιτική ταυτότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top