LIFESTYLE

Το παρασκήνιο γύρω απο την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς στο Power Of Love- Ο καυγάς και η Κύπρος

Το παρασκήνιο γύρω απο την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς στο Power Of Love- Ο καυγάς και η Κύπρος

«Η νύφη το ’σκασε» και πήρε και τον γαμπρό μαζί! Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου... δραπέτευσαν από τη βίλα της αγάπης και ζουν τον έρωτά τους κάπου στην Κύπρο όπως γράφει η εφημερίδα «ΕSPRESSO»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα άρχισαν όταν μετά το γκαλά της περασμένης Παρασκευής τα κορίτσια έφυγαν για ένα διήμερο στην Ελλάδα. Παράλληλα, έφυγε και ο Δώρος, αφού ζήτησε άδεια από την παραγωγή για το Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά το ζευγάρι παραμένει ακόμα εκτός παιχνιδιού...

Η Αθηνά δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, το ίδιο και ο Δώρος, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια. Λέγεται ότι το δημοφιλές τηλεζευγάρι αποφάσισε να την... κάνει και να μην επιστρέψει ύστερα από έναν παρασκηνιακό καβγά ανάμεσα στον Δώρο και τον Σωκράτη, που έγινε πριν από λίγες μέρες στη βίλα του έρωτα. Ο Σωκράτης απευθύνθηκε απαξιωτικά στον Δώρο και οι μέχρι πρότινος κολλητοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Στη μέση μπήκε και ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος τάχτηκε υπέρ του Σωκράτη.

Τον ακολούθησε

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα,  ο Δώρος ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση του φευγιού και το ανακοίνωσε στην Αθηνά, η οποία πολύ πρόθυμα δήλωσε πως θα τον ακολουθήσει. Την είδηση της αποχώρησης του πλέον δημοφιλούς ζευγαριού του reality του Σκάι επιβεβαίωσε ο Σωκράτης με ένα live στο Instagram, όταν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Δώρο για τα γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά! Οπου κι αν βρίσκεσαι, να ’σαι καλά!»

Αυτή η ατάκα ενίσχυσε τις φήμες που μέχρι εκείνη τη στιγμή κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Και η συνέχεια ήρθε να επιβεβαιώσει την κατάσταση: Την Πρωτομαγιά, η Αθηνά εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έτοιμη να πετάξει για Κύπρο προκειμένου να βρει τον αγαπημένο της και να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του.

Χθες, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια του «Power of love» ανέβασε στο Ιnstagram μία selfie με τον καλό της να την κρατάει αγκαλιά και στη λεζάντα έγραψε «χρόνια πολλά», με αφιερώσεις και γλυκόλογα! Το αν θα επιστρέψουν ή όχι και πότε είναι καθαρά στη διακριτική τους ευχέρεια, αλλά και στη δικαιοδοσία της παραγωγής. Για να δούμε..

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top