ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έπονται εξελίξεις – Σε δύσκολη θέση ο 33χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έπονται εξελίξεις – Σε δύσκολη θέση ο 33χρονος

Εκ νέου στο δικαστήριο οδηγείται το πρωί της Παρασκευής (4/5) ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, για να ζητηθεί ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα βρεθεί την Παρασκευή (4/5) ο Λ. Τζιωνής, αναμένεται ότι θα ακουστούν νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αφού το ανακριτικό έργο προχωρά καθημερινά, με τις Αρχές να τονίζουν ότι το έγκλημα βαίνει προς πλήρη εξιχνίαση.

Θυμίζουμε ότι ο εκτός του 33χρονου, για την υπόθεση συνελήφθη η 21χρονη συμβία του, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του και ο 22χρονος φίλος τους. Μετά τον Λ. Τζιωνή, τις επόμενες ημέρες,  θα τεθούν εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου και οι υπόλοιποι για να ζητηθεί η ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι, ο 33χρονος ο οποίος αρχικά αρνήθηκε την ανάμιξή του στο έγκλημα και προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες σε άλλα πρόσωπα (σ.σ. ετεροθαλή αδελφό του), φέρεται να έχει επιβαρύνει την θέση του, αφού τόσο από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα ρούχα και στο μαχαίρι, όσο και από τις μαρτυρίες των υπόπτων, φαίνεται να αποδεικνύεται ο ρόλος του.

Η Αστυνομία φέρεται να έχει στήσει το πάζλ της υπόθεσης και πλέον αναμένει την ομολογία του Τζιωνή, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα ρίξει κι άλλο φως στις ανακριτικές έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top