ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΚΟ: Υπέβαλε υποψηφιότητα ο Ορφανίδης – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΚΟ: Υπέβαλε υποψηφιότητα ο Ορφανίδης – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την υποψηφιότητά του για μια εκ των τριών θέσεων των αντιπροέδρων ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (4/5) ο βουλευτής Χρίστος Ορφανίδης.

Το εκλογικό συνέδριο του ΔΗΚΟ θα γίνει στις 10 Ιουνίου και θα εκλέξει την νέα ηγεσία που θα καθορίσει το δύσκολο μέλλον του κόμματος.

«Η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα κληθεί να δώσει και πολύ σκληρούς εθνικούς αγώνες», γράφει στην ανακοίνωση της εξαγγελίας ο κ. Ορφανίδης.

Δηλώνει «έτοιμος και δυνατός» να κάνει ένα βήμα μπροστά. «Να μπω», όπως τονίζει, «στην πρώτη γραμμή του αγώνα και σας ζητώ να είστε μαζί μου».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ελπίζοντας στην συμμετοχή της πλειοψηφίας των μελών του Δημοκρατικού Κόμματος, έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Αντιπροέδρου της μεγάλης παράταξης του κέντρου.

Είναι η στιγμή να μετατρέψουμε την απαξίωση των πολιτών σε επιθυμία για συμμετοχή και διαμόρφωση λύσεων των προβλημάτων, με νέα πρόσωπα, αποτελεσματική δυναμική, διαφάνεια και σύγχρονες ιδέες. Δεν είμαστε εδώ για να γκρινιάσουμε, να μηδενίσουμε, να κάνουμε εμπόριο ελπίδας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι να κάνουμε το Δημοκρατικό Κόμμα το λιμάνι προτάσεων και αποφάσεων που θα βελτιώσουν την εικόνα της Κοινωνίας.

Η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα κληθεί να δώσει και πολύ σκληρούς εθνικούς αγώνες καθώς το κυπριακό βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη καμπή την ώρα που η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί και προκαλεί συνεχώς.

Σήμερα νοιώθω έτοιμος και δυνατός να κάνω ένα βήμα μπροστά. Να μπω στην πρώτη γραμμή του αγώνα και σας ζητώ να είστε μαζί μου. Να χτίσουμε σε όσα θετικά έγιναν και να δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική για να πάμε ακόμα καλύτερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top