LIKE ONLINE

Και σε εσένα μπορεί να συμβεί- Φορτηγό χτυπά μοτοσικλέτα σε διασταύρωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Και σε εσένα μπορεί να συμβεί- Φορτηγό χτυπά μοτοσικλέτα σε διασταύρωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Όλοι μας σχεδόν το κάναμε έστω και μια φορά, έστω για ένα δευτερόλεπτο να στρέψουμε την προσοχή μας στο κινητό τηλέφωνο, ενώ κρατούμε τιμόνι.

Το ίδιο φαίνεται να συνέβηκε με ένα οδηγό φορτηγού, ο οποίος σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, ενώ οδηγούσε αποσπάστηκε η προσοχή του στο κινητό με αποτέλεσμα να περάσει σε διασταύρωση με κόκκινο και να χτυπήσει μοτοσικλετιστή.

Η Καναδική Αστυνομία, στον λογαριασμό της στο Facebook (1/5) σε βίντεο που καταγράφει την τροχαία σύγκρουση, αναφέρει ότι αν και ο μοτοσικλετιστής θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του, ευτυχώς την γλύτωσε μόνο με μερικά τραύματα.

Όσο για τον 50χρονο οδηγό, καταγγέλθηκε για παραβίαση κόκκινου φωτεινού σηματοδότη, ενώ μετά από αρκετές μαρτυρίες ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του εκείνη τη στιγμή, καταγγέλθηκε και για αυτό το αδίκημα και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 406 δολαρίων.

Ας αποτελέσει παράδειγμα λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό και ας το σκεφτούμε καλύτερα πριν ακουμπήσουμε το κινητό ενώ οδηγούμε, ένα δευτερόλεπτο θέλει να γίνει το κακό.

Δείτε το βίντεο όπως αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Liveleak:

 

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top