ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Δεν κλείνει με την ομολογία του 33χρονου η υπόθεση'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Δεν κλείνει με την ομολογία του 33χρονου η υπόθεση'

Προς πλήρη εξιχνίαση οδεύει η υπόθεση του φονικού που συγκλόνισε την κυπριακή και όχι μόνο κοινωνία, παραμένουν όμως πολλά να γίνουν, τόσο από πλευράς Αστυνομίας αλλά και Νομικής Υπηρεσίας, πριν υπόθεση καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma την Παρασκευή (4/5), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, εξήγησε ότι η ομολογία και μόνο του 33χρονου, δεν σημαίνει και το τέλος της υπόθεσης.

Ο κ. Αγγελίδης αφού είπε ότι έχει διεκπεραιωθεί ένα σημαντικό ανακριτικό έργο, σημείωσε ότι υπολείπονται κάποιες εξετάσεις και αριθμός καταθέσεων.

‘Όντως η συγκεκριμένη υπόθεση οδεύει προς πλήρη εξιχνίαση και βεβαίως θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχουν καταγραφεί ευρήματα” είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου, που συμπλήρωσε ότι στόχος της Αστυνομίας είναι να ολοκληρώσει αυτή την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι σε μια σοβαρή υπόθεση όπως αυτή, οι ανακριτές αξιολογούν τις οποιεσδήποτε καταθέσεις και ομολογίες αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουν μέσα από την λήψη καταθέσεων και ολοκλήρωση των ερευνών, τον φάκελο της υπόθεσης, έτσι όταν ολοκληρωθεί στο σύνολο το ανακριτικό έργο, να στοιχειοθετούνται τα αδικήματα τα οποία εξετάζονται.

Αφού ο φάκελος της υπόθεσης ολοκληρωθεί από πλευράς Αστυνομίας, θα ετοιμαστεί και έκθεση των ανακριτών με όλα τα ευρήματα και εισηγήσεις της ανακριτικής ομάδας θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top