ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρήκτη- Κτύπησε με ξύλο αστυνομικό

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρήκτη- Κτύπησε με ξύλο αστυνομικό

Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο. Μάλιστα η σύλληψη του δεν ήταν τόσο εύκολη καθώς ο διαρρήκτης για να γλιτώσει επιτέθηκε με ρόπαλο σε μέλος της Δύναμης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 5/5, λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Πάφου, ότι άγνωστο πρόσωπο διέρρηξε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στη Χλώρακα.

Το εν λόγω πρόσωπο έγινε αντιληπτό από ενοίκους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν σε παρακείμενο χωράφι, άγνωστο άντρα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Ο άγνωστος επιτέθηκε (με ξύλο) και κτύπησε μέλος της Αστυνομίας, για να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Πρόκειται για 39χρονο κάτοικο Πάφου. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα τσαντάκι, καθώς επίσης και μια γυναικεία τσάντα, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος προηγουμένως είχε διαρρήξει διαμέρισμα στην περιοχή.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top