ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Θύμα και όχι θύτης' δηλώνει η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: 'Θύμα και όχι θύτης' δηλώνει η 21χρονη σύντροφος του Τζιωνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του δικηγόρου της με αναφορά που έγινε στη δικαστική αίθουσα η 21χρονη Σάρα Σιάμς θεωρεί τον εαυτό της ως θύμα της υπόθεσης και είναι έτοιμη να προβεί σε καινούργια κατάθεση.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Την Κυριακή (6/5) συνεχίστηκε στις δικαστικές αίθουσες το χρονικό(με αναφορά γεγονότων) για το φονικό του Στροβόλου με θύματα τον 60χρονο καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη γυναίκα του ιδιωτικής υπαλλήλου Ντίνας Σεργίου.

Στα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στην αίθουσα του επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας ξεχωρίζει η αναφορά του δικηγόρου της 21χρονης, Σωτήρη Αργυρού, ο οποίος σε παρέμβαση του λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την εκ νέου 8ήμερη κράτηση των υπόπτων έκανε μια δήλωση, η οποία και γράφτηκε στα πρακτικά της δίκης, ότι η Σάρα «δεν έχει σχέση με την υπόθεση και είναι θύμα» και όχι θύτης. 

Προηγουμένως ο δικηγόρος ρώτησε τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, κ. Κουμέττο Κουμέττου κατά πόσο συμφωνεί μαζί του ότι η 21χρονη πελάτης του «συνεργάζεται για την επίλυση της υπόθεσης». Ο κ. Κουμέττου απάντησε λιτά ότι «συμφωνώ».

Ο δικηγόρος της Σάρας τόνισε ότι η ύποπτη είναι έτοιμη να δώσει εκ' νέου κατάθεση με το αίτημα της για νέα κατάθεση να έγινε το Σάββατο (5/5). Όπως δήλωσε ο κ. Κουμέττου η ύποπτη ανάφερε ότι θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για την επίλυση της υπόθεσης. 

Να θυμίσουμε ότι η 21χρονη καθώς και ο 33χρονος βασικός ύποπτος Λοΐζος Τζιωνής διατηρούσαν σχέση. Οι υπόλοιποι ύποπτοι για την υπόθεση είναι ο ετεροθαλής αδελφός του υπόπτου ο οποίος και σε αυτόν τέθηκε 8ήμερη κράτηση την Κυριακή (6/5) καθώς και 22χρονος φίλος του Τζιωνή τον οποίο κατονόμασε η νεαρή κοπέλα που διατηρούσε δεσμό με τον 33χρονο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top