ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες- Μην φυλάξετε τις ομπρέλες

Εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες- Μην φυλάξετε τις ομπρέλες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες να μην θυμίζει καλοκαίρι, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει μέχρι και καταιγίδες. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο.


Το απόγευμα της Κυριακής 6/5 τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και πιθανόν καταιγίδα, κυρίως σε περιοχές στο εσωτερικό και ανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε αρχικά, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και πιθανό τοπική αραιή ομίχλη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 7/5 αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη που σταδιακά απομακρύνεται. Από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά,  κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να τραπούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 και στα νότια όπως και στα νοτιοδυτικά το απόγευμα ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως σε παράλιες  περιοχές και αργότερα κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top