LIFESTYLE

Άντρεα Κυριάκου: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω το κρυφτό…» Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Άντρεα Κυριάκου: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω το κρυφτό…» Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

 «Αφού πλέον διανύω τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σταματήσω το κρυφτό» δηλώνει σε συνέντευξη της η Λεμεσιανή καλλονή, παραχωρώντας παράλληλα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ φωτογραφήθηκε και με μαγιο.

Όπως δηλώνει η όμορφη δημοσιογράφος και μοντέλο, ένα παιδί ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο και νιώθουν ευλογημένοι που το ζουν. «Μακάρι να πάνε όλα καλά και ο πρώτα ο Θεός να έρθει με καλή  υγεία» ήταν τα λόγια της Άντρεας Κυριάκου.

Διαβάστε αναλυτικά:

-Μετά τον γάμο έρχονται και τα παιδιά. Θέλατε να μεγαλώσει η οικογένεια σας;

Με τον Γιώργο προσευχόμασταν για ένα παιδί γιατί ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο. Η αλήθεια, δεν ήθελα να το μοιραστώ πριν νιώσω ασφάλεια….Οπότε αφού πλέον διανύω τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, νιώθω πως ήρθε η ώρα να σταματήσω το κρυφτό.

-Πως ένιωσες όταν το κατάλαβες;

Ήμασταν μαζί όταν το μάθαμε, οπότε οι αντιδράσεις ήταν κοινές. Ήταν σίγουρα το πιο όμορφο τηλεφώνημα που δεχτήκαμε

-Έχετε μεγαλώσει με αδέρφια. Εσείς πόσα παιδιά θέλετε να κάνετε;

Θέλουμε μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται. Μόνο ο Θεός ξέρει. Ας έρθει αυτό και να είναι γερό και αν είναι θέλημα Θεού να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια μας εμείς το θέλουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top