ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι δράστες ετοιμάζονταν να βγάλουν από τη μέση γνωστό πρόσωπο

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι δράστες ετοιμάζονταν να βγάλουν από τη μέση γνωστό πρόσωπο

Δολοφονία προσώπου γνωστού στις αρχές, ενδεχομένως να σχεδίαζαν να βγάλουν από την μέση οι δράστες της φονικής επίθεσης σε βάρος αστυνομικών αργά το βράδυ του Σαββάτου (05/05) στον Ύψωνα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Αστυνομία εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο στη βάση πληροφοριών της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες της φονικής επίθεσης φέρονται να μετέβησαν στον Ύψωνα το Σάββατο (05/05) για να υλοποιήσουν δολοφονικό σχέδιο σε βάρος 28χρονου κατοίκου Λεμεσού.

Μάλιστα, η Αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με την επίθεση στην οικία του 28χρονου που σημειώθηκε στην ίδια περιοχή τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε άγνωστοι είχαν πυροβολήσει κατά της οικίας του πιο πάνω προσώπου με πυροβόλο όπλο.

Ο 28χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και σε τουλάχιστον ακόμα μια περίπτωση είχε καταγγείλει απειλές σε βάρος της ζωής του.

«Όταν οι αστυνομικοί της αμέσου δράσεως προσέγγισαν τους δράστες της χθεσινής (05/05/2018) επίθεσης, αυτοί ήταν ήδη οπλισμένοι με στρατιωτικά τυφέκια. Υπάρχει βάσιμη πληροφορία που τους θέλει να ετοίμαζαν δολοφονικό κτύπημα σε βάρος του 28χρονου, τον οποίο είχαν προειδοποιήσει πριν από λίγους μήνες» ανέφερε στο ThemaOnline καλά πληροφορημένη πηγή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top