ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Ισραήλ ο αστυνομικός – «Σε περιμένουμε πίσω…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Ισραήλ ο αστυνομικός – «Σε περιμένουμε πίσω…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Ισραήλ μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (6/5) ο 37χρονος αστυνομικός Γιώργος Γεωργίου.

Μετά από πυρετώδεις διευθετήσεις και άφιξη ειδικών από τη γείτονα χώρα, ο αστυνομικός, εναντίον του οποίου έγινε απόπειρα φόνου, μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του Ισραήλ.

Του θέματος επιλήφθηκε η ίδια η Γενική Διευθύντρια του υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν ο Γεωργίου.

Τον 37χρονο συνοδεύουν στο Ισραήλ οι ευχές και η αγωνία των μελών της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, άφαντοι παραμένουν οι Μούζος και Καλογερίδης, οι οποίοι καταζητούνται για τη φονική επίθεση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (5/5) στον Ύψωνα, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό του επεκτείνονται μέχρι και την Πάφο.

Ο Μούζος φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών.

Υπό σύλληψη τελούν μια 33χρονη από τη Σλοβακία, η οποία φέρεται να ενοικίασε το αυτοκίνητο για λογαριασμό των δραστών, ένας 35χρονος Βούλγαρος, ενώ ο 31χρονος Ευθύβουλος Γεώργη παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top