LIFESTYLE

'Καίει' το Fuego της Φουρέιρα η ατάκα 'Pelican Fly Fly Flyin' από το Scarface - VIDEO

'Καίει' το Fuego της Φουρέιρα η ατάκα 'Pelican Fly Fly Flyin' από το Scarface - VIDEO

Ο στίχος 'Pelican Fly Fly Flyin' προέρχεται από το Scarface και ουσιαστικά περιγράφει το 'κάψιμο' από την χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Την Δευτέρα, η εκπομπή «Μπρέκφαστ… Sfera» με τους  Ελένη Σιδερά, Μαρίνο Νομικό και Μέμνονα Σωτηρέλη καταπιάστηκαν με το Fuego της Ελένης Φουρέιρα

Όπως είπαν και στους ακροατές της πρωινής τους εκπομπής στο "Sfera" οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έκαναν 'break down' των στίχων του Fuego

Ουσιαστικά προέβησαν σε ανάλυση των στίχων της κυπριακής συμμετοχής και λανθασμένα έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο στιχουργός δεν ξέρει καλά αγγλικά, αφού δεν μπορούσαν καταλάβουν γιατί έβαλε το "eyes of lioness" χωρίς το "the" μπροστά και δεν κατάφεραν ποτέ να κατανοήσουν την έννοια του στίχου "Pelican Fly Fly Flyin".

 

Μάλιστα όπως επεσήμαναν on air οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής, οι ίδιοι χλεύασαν κιόλας το "Pelican Fly Fly Flyin" και τα αγγλικά του στιχουργού, μέχρι που ένας εκ τους φανατικούς ακροατές της εκπομπής, ο Παναγιώτης Πενταλιώτης με ένα μήνυμα τους ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη φράση "Pelican Fly Fly Flyin" βρίσκεται στο "urban dictionary".

Όπως είπε η Ελένη Σιδερά: "το pelican fly είναι το άκρον άωτον του καψίματος από χρήση σκληρών ναρκωτικών".

Την φράση "Pelican Fly Fly Flyin" μπορεί κάποιος να την εντοπίσει στο "urban dictionary" και ουσιαστικά περιγράφει το "κάψιμο" από σκληρά ναρκωτικά.

Όπως εξήγησαν είναι παλιά έκφραση και προέρχεται από το "Scarface", με τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος καμένος από τα ναρκωτικά βρίσκεται στο τζακούζι του και βλέπει τηλεόραση, όταν κάποια στιγμή βλέπει τα φλαμίγκο και φωνάζει "Manny look at Pelican fly".

Τότε ο Μαρίνος Νομικός δήλωσε: "Και επίσημα το τραγούδι που αύριο διαγωνίζεται στην Eurovison, η κυπριακή συμμετοχή περιέχει φράση που δοξάζει την χρήση ναρκωτικών". Ο Μέμνων Σωτηρέλης υπέδειξε: "Δεν την δοξάζει...περιγράφει το state of money".

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί από το «Μπρέκφαστ… Sfera»:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top