ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Συμεού για εξοπλισμό Αστυνομίας: ‘Να περάσουμε με ό,τι έχουμε’

Α. Συμεού για εξοπλισμό Αστυνομίας: ‘Να περάσουμε με ό,τι έχουμε’

Η Αστυνομία διεκδικεί προσλήψεις και εξοπλισμό, αλλά αυτό γίνεται σιγά – σιγά, λέει ο Υποδιοικητής Λιμενικής, Ανδρέας Συμεού.   

Το πρωί της Τρίτης (8/5), φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ο Υποδιοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας Κύπρου, κ. Ανδρέας Συμεού, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις, σχετικά με όσα προέκυψαν από την φονική επίθεση εναντίον δύο Αστυνομικών, στον Ύψωνα, το περασμένο Σάββατο (5/5).   

Μεταξύ άλλων, ο κ. Συμεού, ανάφερε ότι, ‘πρέπει να περάσουμε με ό,τι έχουμε’, σχολιάζοντας τις ελλείψεις που υπάρχουν στον εξοπλισμό του Σώματος (σ.σ. πχ αλεξίσφαιρα).

Επίσης, ο Υποδιοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας Κύπρου, ανάφερε πως διεκδικούνται νέες προσλήψεις και κάτι παραπάνω.

Ακόμα, έγινε αναφορά και σύγκριση με τις Αστυνομίες άλλων χωρών της Ευρώπης, όπου, όπως ανάφερε ο κ. Συμεού, είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμάς, αφού σε κάποιος, κόπηκαν οι περιπολίες, ή δεν έχουν οχήματα.

Όσον αφορά την Λιμενική, ανάφερε ότι, «χρειαζόμαστε άλλα 5 σκάφη, αλλά πρέπει να εξευρεθούν κονδύλια» για να αγοραστού, «τι πρέπει να κάνουμε» διερωτήθηκε.

Για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία, ο κ. Συμεού είπε: «Από την μια μέρα στην άλλη δεν μπορούμε να δούμε αποτελέσματα, σιγά - σιγά».

Στην συνέχεια σημείωσε ότι, «εντός του επόμενου διαστήματος θα παταχθεί το οργανωμένο έγκλημα, το έχουμε ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία και είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε αποτελέσματα».

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια της εκπομπής, «γιατί δεν το έκαναν προηγουμένως» ο κ. Συμεού έιπε, « θα εκμεταλλευτούμε αυτό που μας έχει συμβεί (σ.σ. φονική επίθεση Λεμεσού), το πάθημα να μας γίνει μάθημα».

Τέλος, ο κ. Συμεού, υποστήριξε ότι, «η Αστυνομία Κύπρου είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top