ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πώς ο Μούζος προσπάθησε να βγάλει απ΄ τη μέση τους αστυνομικούς

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πώς ο Μούζος προσπάθησε να βγάλει απ΄ τη μέση τους αστυνομικούς

Μαρτυρία για τον τρόπο που σημειώθηκε η φονική επίθεση κατά των αστυνομικών της αμέσου δράσεως στον Ύψωνα το περασμένο Σάββατο (5/05), εξασφάλισε η Αστυνομία.   

Ο 35χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη για την υπόθεση, ο οποίος επέβαινε στο όχημα των δραστών την ώρα της φονικής επίθεσης κατά των αστυνομικών , ανέφερε στην κατάθεσή του ότι γνώρισε τον 31χρονο Ευθύβουλος Γεώργη Βουλής, μέσω της 33χρονης Σλοβάκας, που τελεί κι αυτή υπό κράτηση για την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του 35χρονου Βούλγαρου, του είχαν πει πως θα συναντηθεί με τον Βουλή για να παραλάβουν ναρκωτικά. Στην συνέχεια, ήρθαν στη Λεμεσό όπου και συναντήθηκαν με τον Ηλία Μούζο, ο οποίος καταζητείτo από τις Αρχές ως το πρόσωπο που πυροβόλησε τους αστυνομικούς.

Ο Μούζος, όπως ανάφερε ο 35χρονος, όταν τον παρέλαβαν κάθισε στο πίσω μέρος του οχήματος και έμειναν στο σημείο για περίπου μία ώρα.

Κύριο θέμα της συζήτησης του Βουλή και του Μούζου ήταν ο σχεδιασμός δολοφονίας συγκεκριμένου προσώπου, είπε στην κατάθεσή του ο Βούλγαρος. 

Θυμίζουμε ότι το ThemaOnline είχε αποκαλύψει ότι οι δράστες σχεδίαζαν να δολοφονήσουν 28χρονο από την Λεμεσό.   

Είχαμε, επίσης, σημειώσει ότι κατά της οικίας του τελευταίου είχαν ριφθεί πυροβολισμοί τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Στην συνέχεια, στην κατάθεση του 35χρονου αλλοδαπού, έγινε αναφορά για την φονική επίθεση κατά των Αστυνομικών. 

Ο 35χρονος είπε πως, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, μετέβηκε κοντά τους περίπολο της Αστυνομίας και ο Βουλής κινήθηκε προς τα πίσω γρήγορα, ενώ ο Μούζος κρατούσε το πυροβόλο όπλο, το οποίο όπλισε και πυροβόλησε προς το μέρος των αστυνομικών με μία ριπή από τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου που επέβαιναν. 

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση ο 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά την Πέτρα του Ρωμιού, αφού, όταν έγινε η επίθεση κατά των Αστυνομικών, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έτρεξε για να φύγει και κρύφτηκε σε χόρτα για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια ξεκίνησε να πάει πεζός στην Πάφο.   

Επίσης, υπό κράτηση τελεί ο 31χρονος  Ευθύβουλος Γεώργη Βουλής από την Πάφο, ο οποίος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους Αστυνομικούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η  διαδικασία προσωποκράτησης των δύο πιο πάνω, διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατείται ο 31χρονος Ευθύβουλος Γεώργη Βουλής.

Τέλος, για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονη Σλοβάκα φίλη του 35χρονου Βούλγαρου, η οποία ήταν το πρόσωπο που δάνεισε το όχημα της στον 31χρονου Βουλή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top