ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βρέθηκαν τεκμήρια που έλειπαν – Παρακολουθούσαν την οικία

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βρέθηκαν τεκμήρια που έλειπαν – Παρακολουθούσαν την οικία

Βρέθηκε το σάλι, τύπου Bob Marley και τα παπούτσια που φορούσε το βράδυ της 19ης Απριλίου, ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που εισήλθε δεύτερο στην οικία Χατζηγεωργίου.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε την Δευτέρα (7/5) ο τέταρτος στην σειρά, συλληφθέντας για τη διπλή δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο. 

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ακούστηκαν νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ότι ο 22χρονος Χατζηξενοφώντος, υπέδειξε στις Αρχές, ότι τα παπούτσια που φορούσε το μοιραίο βράδυ και το σάλι που έφερε στο κεφάλι του όταν εισήλθε στην οικία του ζεύγους (σ.σ. τύπου Bob Marley), βρίσκονταν μέσα σε μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε σημείο στην Λευκωσία.

Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει, ο 22χρονος είπε στους ανακριτές ότι τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ, τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στο πάρκο Αγίου Δημητρίου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο, δεν εντοπίστηκαν.

Επιπλέον, ο 22χρονος, υπέδειξε στις Αρχές το σημείο που παρακολουθούσαν την οικία των θυμάτων, αλλά και την διαδρομή που ακολούθησαν, πριν και μετά τον φόνο.

Να θυμίσουμε ότι, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top