ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥΖΟΥ: ‘Εν πιστολέρο τούτος, πού να κοντέψω;’

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥΖΟΥ: ‘Εν πιστολέρο τούτος, πού να κοντέψω;’

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση το μεσημέρι της Τρίτης (8/5) με τα δύο οχήματα πολιτών, του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο μέχρι πριν λίγες ώρες καταζητούμενος Ηλίας Μούζος, ενώ έντρομοι εργάτες που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο κάτω, απομακρύνθηκαν μόλις αντιλήφθηκαν ποιός ήταν.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αυτόπτης μάρτυρας, που εργαζόταν λίγα μέτρα πιο κάτω, σε σημείο όπου πραγματοποιούνταν κλαδέματα γύρω από τον συγκεκριμένο δρόμο, ανέφερε στο ThemaOnline, ότι άκουσε μια σφοδρή σύγκρουση.

Αφού αρχικά πλησίασε για να δει τι έγινε, είδε το περιπολικό που καταδίωκε τον Μούζο και αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται.

‘Μόλις εκατάλαβα ποιος ένει, έφυα’, μας είπε ο μάρτυρας, ενώ ανακουφισμένος και ο ίδιος με την κατάληξη της υπόθεσης συμπλήρωσε, ‘εν πιστολέρο τούτος, πού να κοντέψω;’.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, οι ζημιές στα οχήματα που ενεπλάκησαν στην σύγκρουση επιβεβαιώνουν τα όσα μας ανέφερε ο μάρτυρας.

Πάντως, τα οδικά έργα για κλάδεμα δέντρων και θάμνων που εκτελούνταν σε εκείνο το σημείο του δρόμου, σε συνάρτηση με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που ανέπτυξε το όχημα του καταζητούμενου κατά την καταδίωξη , φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό στην πρόκληση του τροχαίου και τη σύλληψη του.

Ακόμη, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκης Σωτηριάδης σε δηλώσεις του από τη σκηνή της σύλληψης, οι δύο πολίτες που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ευτυχώς δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όπως δήλωσε ο κ. Σωτηριάδης, ο Μούζος κατά την σύλληψη, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες ήταν άοπλος, ενώ το τροχαίο σημειώθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον Αστυνομικό Σταθμό Λάνειας Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top