ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις δηλώσεις Κοτζιά στο δικαστήριο 'παρερμηνεύουν' Τ/κ ΜΜΕ

Τις δηλώσεις Κοτζιά στο δικαστήριο 'παρερμηνεύουν' Τ/κ ΜΜΕ

Τις δηλώσεις Κοτζιά για αντιδικία μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου εκμεταλλεύονται Τ/κ ΜΜΕ.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Χαβαντίς (Havandis) o Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Κοτζιάς, ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσε ότι η «Τουρκία μας συμπεριφέρθηκε πιο καλά απ' ό,τι η Κύπρος».

Είναι προφανές ότι απέδωσασν με τον τρόπο που ήθελαν τη δήλωση του Κοτζιά που προβλήθηκε και στο πρωτοσέλιδο του "Πολίτη" και η οποία είχε ως ακολούθως: «Ακόμα και η Τουρκία δεν μας συμπεριφέρθηκε έτσι».

Με βάση την εφημερίδα "Πολίτης" η επίμαχη φράση ειπώθηκε όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας επιχειρώντας να δείξει την ενόχληση του γιατί αυτή η υπόθεση έπρεπε να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Ο Νίκος Κοτζιάς ενώπιον του δικαστηρίου αναφέρθηκε σε ακίνητο που είχε παραχωρηθεί από τον Κεμάλ Ατατούρκ στο ελληνικό κράτος την δεκαετία του 1930 στο κέντρο της Άγκυρας.

Όπως σημείωσε «δεν πουλήσαμε κτήμα στην Άγκυρα που έχουμε από τη δεκαετία του 1930 στον καλύτερο δρόμο. Μας φέρθηκαν καλύτερα στην Τουρκία».

Αυτή όμως η δήλωση του κ. Κοτζιά όπως προείπαμε παραποιήθηκε από την Χαβαντίς και ερμηνεύτηκε διαφορετικά, ότι δηλαδή η «Τουρκία συμπεριφέρθηκε στην Ελλάδα καλύτερα από ότι η Κύπρος».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top