LIFESTYLE

H Φουρέιρα αχτένιστη λίγο πριν ανέβει στην σκηνή α' ημιτελικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Φουρέιρα αχτένιστη λίγο πριν ανέβει στην σκηνή α' ημιτελικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Και όμως κάποιος μπήκε στο καμαρίνι της και η Φουρέιρα έστελνε φιλάκια αχτένιστη, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή α' ημιτελικού

Όλοι μιλούν για τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα, μιας και για την φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού αποτελούν κόσμημα. 

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά τα μακριά μαλλιά και σε κάθε της χορογραφία το τίναγμα των μαλλιών της είναι must. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από την σκηνική παρουσία του Fuego και πρέπει να ομολογήσουμε ότι αρέσει πολύ. 

Ο Τάσος Τρύφωνος, φανατικός της Eurovision δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην Λισαβόνα σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για την Κύπρο και για την Φουρέιρα

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του α' ημιτελικού η Ελένη Φουρέιρα είχε έναν επισκέπτη στο καμαρίνι της. Ο Τάσος Τρύφωνος εισέβαλε με το κινητό του για ένα τελευταίο φιλί από την 'Queen', όπως αποκάλεσε την Φουρέιρα πριν τραγουδήσει για την Κύπρο. 

Η Ελένη στο καμαρίνι βρισκόταν με τον κομμωτή της και έφτιαχναν τα μαλλιά της και ακομπλεξάριστα έστειλε τα φιλιά της μέσω instagram.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top