ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Limassol Del Mar: Το πρώτο επίσημο βίντεο timelapse (ΒΙΝΤΕΟ)

Limassol Del Mar: Το πρώτο επίσημο βίντεο timelapse (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίνοντας προτεραιότητα στις προθεσμίες και στους στόχους παράδοσης το 2019, το Limassol Del Mar, το πλήρως αδειοδοτημένο αναπτυξιακό έργο, δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έθεσε.

 

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής μεταξύ της κυπριακής εταιρείας Atlas Pantou Co Ltd και των τριών κατασκευαστικών κολοσσών MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa, η Κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός έλαβε αμέσως δράση, τελώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργοτάξιο, με τη συνεργασία τόσο της αρχιτεκτονικής ομάδας όσο και των τοπικών αρχών.

Βάση του timelapse βίντεο, η εξέλιξη του έργου Limassol Del Mar σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί άξιο αναφοράς και βάση του συνολικού πλάνυο κατασκευής, η 1η φάση θα ολοκληρωθεί και τα πολυτελέστατα διαμερίσματα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το 2019, ενώ η 2η φάση θα ολοκληρωθεί το 2020. Η 1η φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου πύργου 17 ορόφων, του ισογείου όπου βρίσκονται τα καταστήματα, των χώρων στάθμευσης, τον τρίτο όροφο όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα διαμερίσματα του πρώτου πύργου. Το χρονικό πλαίσιο παράδοσης αποτελεί ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Δείτε το video:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top