ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακό το τέταρτο πρατήριο Eni στη Λάρνακα!

Εντυπωσιακό το τέταρτο πρατήριο Eni στη Λάρνακα!

Στη Λάρνακα λειτουργεί, από τις 23 Απριλίου 2018, το τέταρτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

 

Το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο Eni προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni. Επιπρόσθετα παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών και κατάστημα Eni.

Η ένταξη του νέου πρατηρίου στο δίκτυο πρατηρίων της Eni εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd και του ιταλικού κολοσσού Εni S.p.A.

Η αναβάθμιση βασίζεται στα νέα πρότυπα εμφάνισης της Eni διεθνώς στη λιανική αγορά. Το πρατήριο με καινούργιες δεξαμενές και διασωληνώσεις καθώς και τελευταίας γενεάς εξοπλισμούς πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικότητας, περιβάλλοντος και εμφάνισης.

Στη Λάρνακα λειτουργεί ακόμα ένα πρατήριο με την ονομασία Eni στον δρόμο Δεκελείας ενώ τα άλλα δύο πρατήρια βρίσκονται στη Λευκωσία και Λεμεσό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top