ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ασύλληπτο κρεσέντο το σήκωσε και αυτό το τρόπαιο η «Γηραιά Κυρία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ασύλληπτο κρεσέντο το σήκωσε και αυτό το τρόπαιο η «Γηραιά Κυρία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους με ένα ασύλληπτο κρεσέντο στην επανάληψη, όπου πέτυχε πέτυχε τέσσερα γκολ από εκτελέσεις κόρνερ, διέλυσε με 4-0 την Μίλαν και έβαλε πλώρη για το τέταρτο συνεχόμενο ντάμπλ!

Για να γίνεις αφεντικό της ζούγκλας πρέπει να σκοτώσεις το παλιό. Στην Μίλαν έτυχε η σχεδόν αδύνατη αποστολή να εκθρονίσει την αχόρταγη Γιουβέντους, που δεν αφήνει ούτε ψίχουλο να πέσει χάμω. Οι «ροσονέρι» τα κατάφεραν καλά για ένα ημίχρονο, όμως στην επανάληψη έζησαν την απόλυτη ταινία καταστροφής. Ο Ντοναρούμα δώρισε δύο γκολ, ο Κάλινιτς έβαλε αυτογκόλ και η Γιουβέντους από το πουθενά έφτασε στο απίστευτο 4-0 που την φέρνει μία ανάσα από το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ στην Ιταλία!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα κλασικό ιταλικό ματς με πολύ προσοχή στις άμυνες και δύο ομάδες ιδιαίτερα επιφυλακτικές χωρίς πολλά ρίσκα. Ο Μπουφόν είπε «οχι» στον Κουτρόνε, που προσπάθησε να ανοίξει με αξιώσει το σκορ στο 9ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται κυρίως σε μακρινά σουτ.

Αυτό που έγινε στην επανάληψη δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογικά μέσα. Κάθε κόρνερ της Γιουβέντους έφερνε και ένα γκολ με την άμυνα της Μίλαν να πελαγοδρομεί και τον Ντοναρούμα να τρέμει. Ο Ιταλός τερματοφύλακας απέκρουσε υπέροχα σουτ του Ντιμπάλα (56’), όμως από το κόρνερ που επακολούθησε, ο Μπενάτια με διαγώνια κεφαλιά τον άφησε άγαλμα για το 1-0!

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Ντοναρούμα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εύκολο σουτ του Ντόουγκλας Κόστα (61’) κι έκανε δώρο το 2-0, όμως είχε και χειρότερα! Ο αρχηγός της Μίλαν έχασε ξανά μία εύκολη φάση, όταν δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα σε εύκολη κεφαλιά, με αποτέλεσμα ο Μπενάτια να εκμεταλλευτεί το νέο δώρο και να κάνει το 3-0 (64’).

Η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα την Μίλαν που είχε δοκάρι σε άτσαλο διώξιμο του Ασαμόα, μετά από έξοχη ενέργεια του Κάλινιτς, ο οποίος σκόραρε αλλά σε λάθος εστία! Ο οπισθοχωρημένος Κροάτης έκανε νέα γκέλα σε κόρνερ του Πιάνιτς κι έκανε το 4-0 (76’) σε ένα εφιαλτικό 20λεπτο για την Μίλαν, πιθανώς το χειρότερο στην ιστορία της.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στην επαρχία Αμμοχώστου - Προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top