LIFESTYLE

Διπλάσια τα χρήματα για τις ωραίες γυναίκες του Power of love - Υπέρογκα τα ποσά

Διπλάσια τα χρήματα για τις ωραίες γυναίκες του Power of love - Υπέρογκα τα ποσά

Και όμως οι γυναίκες στo Power of Love αμείβονται περισσότερο από τους άντρες. 

To Power of Love είναι από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ που αγαπήθηκε τρελά σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Μπορεί οι παίκτες να μπήκαν στο σπίτι ψάχνοντας την αγάπη, ωστόσο, αυτό δεν γίνεται με το αζημίωτο. Εκτός από τα 2.500 ευρώ που κερδίζει ο αγαπημένος παίκτης του κοινού κάθε εβδομάδα, οι συμμετέχοντας παίρνουν και το μηνιάτικο τους.

Από την αρχή του παιχνιδιού, είχε ακουστεί πως οι παίκτες παίρνουν από 1.200 έως 2.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 300 με 500 ευρώ την εβδομάδα, ανάλογα με την συμφωνία που έχουν κάνει με την τούρκικη παραγωγή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dailymedia, το κασέ για τους καινούργιους που μπαίνουν στο σπίτι -και ιδίως για τις γυναίκες- έχει ανέβει. Πλέον, ένα αγόρι που θα πάρει μέρος στο ριάλιτι θα πάρει 500 ευρώ την εβδομάδα και ένα κορίτσι 700 ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αρχικοί παίκτες με τα ελάχιστα χρήματα (300 ευρώ) έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει 3.600 ευρώ, ενώ εκείνοι των 500, 6.000 ευρώ!Ποσό που μια καινούργια κοπέλα θα βγάλει σε δύο μήνες και κάτι.

Όσο ακριβώς είναι η μυστική ρήτρα του συμβολαίου που μόνο παραγωγή και παίκτες ξέρουν.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάθε νέος παίκτης που επιλέγεται να μπει στο παιχνίδι καλείται να δεχτεί πολλούς δεσμευτικούς όρους, με πιο σκληρό εκείνον που αφορά στην αναγκαστική παραμονή του στο παιχνίδι για τουλάχιστον δύο μήνες!

 Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι κυρώσεις θα είναι μεγάλες.

 Τα χρήματα μπορεί να έχουν αυξηθεί για τις πιο ωραίες γυναίκες που δηλώνουν συμμετοχή, ωστόσο οι όροι του συμβολαίου έχουν οδηγήσει αρκετές στον να μην υπογράψουν τελικά…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top