ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επόμενο βήμα η διαβούλευση υπουργείου και κομμάτων για την 56η έδρα

Επόμενο βήμα η διαβούλευση υπουργείου και κομμάτων για την 56η έδρα

Το επόμενο βήμα μετά την αποστολή στα κοινοβουλευτικά κόμματα της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα, για το θέμα της βουλευτικής έδρας στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού, είναι να υπάρξει διαβούλευση του Υπουργείου Εσωτερικών με τα κόμματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών, Δημήτρης Δημητρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχω οδηγία για να γίνει μια σύσκεψη για διαβούλευση, αλλά το σκεπτικό της όλης διαδικασίας είναι αυτό, είπε ο κ. Δημητρίου. Σημείωσε πως η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα στάλθηκε χθες στους αρχηγούς όλων των κομμάτων, προκειμένου αυτά να τη μελετήσουν και να εκφράσουν τις θέσεις τους στο πλαίσιο της διαβούλευσης, που θα γίνει.

"Η τελική απόφαση όπως και να έχει θα παρθεί ενώπιον της Βουλής. Δεν ξέρω αν θα παρθεί απόφαση σε κυβερνητικό επίπεδο για να σταλούν κάποια νομοσχέδια στη Βουλή", πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει αύριο στη Βουλή σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί οτιδήποτε. Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προς το παρόν η Βουλή δεν προτίθεται να προβεί σε δήλωση για το θέμα της έδρας. Σημειώνεται πως αύριο δεν υπάρχει προγραμματισμένη σύνοδος της Ολομέλειας της Βουλής.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top