ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Η έδρα ανήκει στην Αλληλεγγύη»

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Η έδρα ανήκει στην Αλληλεγγύη»

Ο λαός έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα και ότι η 56η έδρα του κοινοβουλίου ανήκει στο Κίνημα Αλληλεγγύη, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, εκφράζοντας «ανησυχία και λύπη» για τη σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα και συγκυβερνώντος κόμματος.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ανέφερε ότι «εμείς θεωρούμε ότι ο λαός έχει τοποθετηθεί και η τοποθέτησή του ήταν ξεκάθαρη σε σχέση με την 56η έδρα, η έδρα αυτή κατά τη θέση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανήκει στο Κίνημα Αλληλεγγύη».

Οπως είπε, «υπάρχει ένα θέμα βέβαια πώς αυτή η βούληση του λαού με νόμιμο τρόπο θα υλοποιηθεί». Και γι αυτό το ζήτημα, πρόσθεσε, «βλέπουμε με πολλή ανησυχία, μπορώ να πω, να ξεκινά μια διελκυστίνδα μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα και πολιτικών κομμάτων και ιδιαίτερα του κυβερνώντος πολιτικού κόμματος, η οποία διελκυστίνδα δεν βοηθά σε τίποτα στην επίλυση του προβλήματος, που δημιουργήθηκε λόγω των κενών του νόμου και λόγω των πολιτικών αποφάσεων που πήραν πολιτικά πρόσωπα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top