ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Επιτέθηκαν σε τρεις δημοσιογράφους- Αδελφός ύποπτης για ναρκωτικά ο δράστης

KΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Επιτέθηκαν σε τρεις δημοσιογράφους- Αδελφός ύποπτης για ναρκωτικά ο δράστης

Στην επίθεση εναντίον τριών γυναικών δημοσιογράφων αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων ενώ δημοσίευμα στην ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι» αναφέρει ότι ο ύποπτος για τις επιθέσεις έχει συλληφθεί ενώ ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν καταδίκασε σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την επίθεση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ύποπτος βρισκόταν έξω από το «επαρχιακό δικαστήριο» κατεχόμενης Αμμοχώστου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε η αδελφή του για υπόθεση ναρκωτικών. Οι δημοσιογράφοι- ανταποκριτές της «Κίπρις Πόστασι» Ναντιρέ Μπαχαντί, του δημοσιογραφικού ομίλου «Κίπρις»Σεντέφ Μποσμάκ και η ελεύθερη επαγγελματίας Γκαμζέ Πιρ Μπαικούρ δέχτηκαν επίθεση από τον αδελφό της υπόπτου και απειλές όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν την Ντενίζ Ντογάν να εισέρχεται στο «δικαστήριο».
 
Ο επιτιθέμενος προσπάθησε να αρπάξει τις φωτογραφικές μηχανές από τα χέρια των δημοσιογράφων φωνάζοντας «τι προσπαθείτε να φωτογραφίζετε βρε;» και επιτέθηκε εναντίον τους.
 
«Αστυνομικοί» που βρίσκονταν στον χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον ύποπτο, ο οποίος συνέχισε να επιτίθεται στις δημοσιογράφους και τελικά τον συνέλαβαν.


 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», η επίθεση κατά των δημοσιογράφων προκάλεσε αντιδράσεις στα κατεχόμενα ενώ ο «πρωθυπουργός» Ερχιουρμάν έχει μιλήσει τηλεφωνικώς με τις δημοσιογράφους.
 
Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Ερχιουρμάν καταδίκασε την επίθεση αναφέροντας ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, είναι καλά στην υγεία τους και ενημερώθηκε ότι ήδη η «αστυνομία» έχει προβεί στη σύλληψη του υπόπτου ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον «δικαστηρίου» ενώ ευχήθηκε περαστικά στα θύματα.
 
Εξάλλου το περιστατικό έχουν καταδικάσει με ανακοινώσεις τους και η τ/κ ένωση δημοσιογράφων αλλά και η συντεχνία Τ/κ δημοσιογράφων, Basın-Sen.

 

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top