ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι «παίζει» για Αρτυματά, Μυτίδη, αλλά και ακόμη έναν «δικό» μας!

Τι «παίζει» για Αρτυματά, Μυτίδη, αλλά και ακόμη έναν «δικό» μας!

Από τη στιγμή που η ομάδα της Κέρκυρας τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ, έπεσε κατηγορία, πήγε στη Φούτμπολ Λιγκ, τότε υπάρχουν νέα δεδομένα για το ρόστερ της ομάδας.

Φυσικά, οι δύο Κύπριοι παίκτες, Κωστάκης Αρτυματάς και Νέστωρας Μυτίδης, ήταν υπό τη μορφή δανεισμού στην Κέρκυρα, από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Ο Αρτυματάς ενημερώθηκε ήδη από τον ΑΠΟΕΛ ότι θα είναι στις… επάλξες και πάλι το καλοκαίρι στον «Αρχάγγελο», ενώ ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί από άλλες ομάδες, με τις δύο εξ αυτών να είναι από Ελλάδα.

Άρα αυτό συνάδει πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέφουν στις ομάδες τους το καλοκαίρι, θα κάνουν προετοιμασία, και αναλόγως των αποφάσεων που θα παρθούν από τις διοικήσεις, τους προπονητές και την πλευρά των ίδιων παικτών θα διαφανεί εάν θα αγωνιστούν ξανά με τις ομάδες τους στη νέα αγωνιστική περίοδο ή εάν θα δοθούν σε άλλες ομάδες, είτε σε Κύπρο είτε σε εξωτερικό.

Επιπλέον, στο δυναμικό της Κέρκυρας ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λεμεσιανών ομάδων Άρη και Απόλλωνα, ο Τουράμ.

Αν και ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Κέρκυρα, το ότι η ομάδα έπεσε κατηγορία, αυτό τον ωθεί στο να είναι ελεύθερος και να αποφασίσει ο ίδιος στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.  Ο 27χρονος (01-02-1991) επιθετικός δεν αποκλείεται, εάν δεν συνεχίσει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, να αποδεχτεί πρόταση ομάδας α΄ κατηγορίας της χώρας μας και να επιστρέψει στα κυπριακά γήπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top