ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Φόβος για τη σωματική ακεραιότητα της 21χρονης – Ενστάσεις από τον δικηγόρο της και διακοπή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Φόβος για τη σωματική ακεραιότητα της 21χρονης – Ενστάσεις από τον δικηγόρο της και διακοπή

Δεν πήραν φάκελο με το μαρτυρικό υλικό οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων υπόπτων του διπλού φονικού της οδού Ζαλόγγου.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, οι ίδιοι δεν γνωρίζουν γιατί δεν συνέβη αυτό, ενώ οι κατηγορούμενοι πλέον παραπέμπονται σε απευθείας δίκη για τις 13 Ιουνίου και η ώρα 9:00 στο Κακουργιοδικείο.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 21χρονης συμβίας του Τζιωνή θέλησε η πελάτισσά του να απομακρυνθεί από κοντά των υπολοίπων γιατί τίθεται θέμα ασφάλειας.

Σ’ ότι αφορά τις κατηγορίες που απαγγέλλονται, για τον φόνο εκ προμελέτης υπάρχουν δύο ανακριτικές καταθέσεις. Κατά τη δεύτερη, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής παραδέχτηκε τη διάπραξη, υπέδειξε σκηνές, υπάρχει σύνδεση DNA με τεκμήρια, ενώ ο 15χρονος γιος των θυμάτων τον αναγνώρισε.

DNA της 21χρονης συμβίας του βρέθηκε στα κορδόνια των παπουτσιών του Τζιωνή, ενώ στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκαν και ακουστικά. Η Σάρα Σιαμς παραδέχθηκε ότι η ληστεία σχεδιάστηκε εν παρουσία της, ενώ προέβη και σε υποδείξεις σκηνών, καθώς και θήκης μαχαιριού και καθρέφτη κοκαΐνης, την οποία κατανάλωσαν Τζιωνής και Χατζηξενοφώντος, σύμφωνα με τη 21χρονη, πριν το έγκλημα.

Η Σάρα Σιαμς εμπλέκει τον Λευτέρη Σολωμού και το αντίθετο.

Παράλληλα, ετεροθαλής αδερφός του Τζιωνή παραδέχεται ότι ήταν στη συνάντηση και ότι βοήθησε τον 33χρονο να κρύψει τα ρούχα και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στο φονικό.

Για τον 22χρονο Χατζηξενοφώντος υπάρχει ημερολόγιο που φέρει την υπογραφή του και παραδέχεται όσα γνωρίζει για το φονικό.

Όπως δημοσιεύσαμε, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων δεν έφεραν ένσταση στην κράτησή τους, ωστόσο ο δικηγόρος της 21χρονης ζήτησε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, να μάθει που θα κρατηθεί η πελάτης του γιατί είναι σημαντικό, φέρει ένσταση για τον χώρο, γιατί έχει μαρτυρία για κάτι που συνέβη, υπάρχει φόβος για τη σωματική ακεραιότητα και δήλωσε πως οι ανακριτές υποσχέθηκαν πράγματα στην ύποπτη.

«Δεν έγινε ποτέ τέτοιο πράγμα», δήλωσε με τη σειρά της η Νομική Υπηρεσία ενώ η διαδικασία διακόπηκε μέχρι τις 11:30 για τα πιο πάνω.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top