ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Ντε Καμάργκο απάντησε για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

O Ντε Καμάργκο απάντησε για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ντε Καμάργκο έχει πρώτα την υπόθεση τίτλος στο μυαλό του και… μετά το μέλλον του στους «γαλαζοκίτρινους»…

Ως γνωστόν το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των ‘γαλαζοκιτρίνων’ λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ δίνουν και παίρνουν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας μιλώντας σε ΜΜΕ του Βελγίου και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «plus.lesoir.be» τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από ομάδα του Βελγικού πρωταθλήματος.

Επίσης στις δηλώσεις του ο Ίγκορ Ντε Καμάργο είπε ότι μοναδική σκέψη και προτεραίοτητα γι αυτόν την δεδομένη στιγμή είναι μόνο η αναμέτρηση του Σαββάτου (12/5) με την Ανόρθωση και το πως η ομάδα του θα μπορέσει να εξασφαλίσει τον 6ο συνεχόμενο τίτλο και 27ο στην ιστορία της.

Όπως σημείωσε ο Βέλγος επιθετικός μετά το πρωτάθλημα θα μπει σε συζητήσεις με την Διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν όλα και το αν θα παραμείνει ή όχι στον Αρχάγγελο.

Η δήλωση του Ντε Καμάργκο

«Θα εξετάσω το μέλλον μου όταν τελειώσει ο τίτλος γιατί αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και η πίεση είναι πραγματικά τεράστια, που βαραίνει στους ώμους μας».

«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Συμπεριλαμβανομένης και της διαμονής μου στην Κύπρο. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είπε ότι θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top