ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστηρό μήνυμα Πετεβίνου προς ΑΠΟΕΛίστες – «Να μην έρθουν αν νομίζουν…»

Αυστηρό μήνυμα Πετεβίνου προς ΑΠΟΕΛίστες – «Να μην έρθουν αν νομίζουν…»

Λιγότερο από ένα 24ώρο χωρίζει τον ΑΠΟΕΛ από το ματς της χρονιάς και ο Εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος στέλνει αυστηρό μήνυμα σε κάθε ΑΠΟΕΛίστα που θα πάει αύριο στο ΓΣΠ.

Με την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα μας και τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας την υπόθεση τίτλος στα πόδια του, κάποιοι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» θεωρούν ότι το ματς με την Ανόρθωση θα είναι φιέστα, όμως θα χρειαστεί απαιτούμενη βοήθεια από τις κερκίδες.

Για τον κόσμο που θα πάει στο ΓΣΠ θεωρώντας το ματς ως φιέστα , ο Νεκτάριος Πετεβίνος έστειλε το  ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα, ότι όσοι θα βρεθούν στο ΓΣΠ θα πρέπει και απαιτείται να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές στο ματς τίτλου.

«Αυτοί που θα έρθουν αύριο στο γήπεδο με την σκέψη στο μυαλό ότι θα πάνε σε φιέστα, καλύτερα να μην έρθουν. Όπως απαιτείται από τους παίκτες «μάτι που γυαλίζει», το ίδιο απαιτείται και από τον κόσμο. Τίποτα λιγότερο. Αύριο παίζεται ένας ολόκληρος τίτλος πρωταθλήματος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top