ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο γιατροί που εξέτασαν τον μικρό Σταύρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενώπιον δικαστηρίου οι δυο γιατροί που εξέτασαν τον μικρό Σταύρο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου (12/05) οι δυο γιατροί των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι δυο γιατροί όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα (12/05) ως ύποπτοι για τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή.

Πληροφορίες από την Αστυνομίας αναφέρουν πως οι δυο άντρες ιατροί ηλικίας 65 και 37 χρόνων, είναι τα πρόσωπα που εξέτασαν τον 10χρονο και αυτοί που διαχειρίστηκαν το περιστατικό.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία θα ζητήσει την προσωποκράτηση των δυο γιατρών ενώ αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης.

Θυμίζουμε πως η μητέρα του 10χρονου από τη Λάρνακα σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής (11/05) έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κατήγγειλε τα όσα τραγικά εξελίχθηκαν αμέσως μετά το χτύπημα του 10χρονου στο κεφάλι και τον τρόπο που οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό.

Όπως καταγγέλλει, οι γιατροί δεν προχώρησαν σε αξονική τομογραφία, ενώ το παιδί είχε μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι, παρά μόνο σε ακτινογραφία, και όταν η μητέρα ρώτησε τον γιατρό γιατί δεν προχωρούν με την συγκεκριμένη διαδικασία αυτός της απάντησε ότι δεν βάζουμε όποιον κτυπήσει ή ππέσει στον αξονικό.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ανέφερε πως μέσα σε 20 λεπτά και με μόνο μια ακτινογραφία ο γιατρός τους έστειλε στο σπίτι, ενώ παράλληλα δεν άγγιξαν καν το τραύμα του 10χρονου, παρά μόνο τον κοίταξαν στα μάτια και στα αυτιά.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα του 10χρονου εργάζεται ως νοσοκόμα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top