ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τροχαίο για τεχνικό διευθυντή κυπριακής ομάδας και η… αφιέρωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τροχαίο για τεχνικό διευθυντή κυπριακής ομάδας και η… αφιέρωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω ενημέρωσης που δόθηκε από την Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου κλιμακίου Λεμεσού έγινε γνωστό ένα ατυχές συμβάν που είχε χθες ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Τσούκκας.

«ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U12 ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΙΩΑΝΝΗ-ΠΑΚΙΤΟ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ-ΕΚΤΩΡΑ-ΣΑΒΒΑ-ΝΙΚΟΛΑ-ΣΤΡΑΤΟ-ΣΚΟΥΤΑΡΗ-ΛΕΥΤΕΡΗ-ΣΙΑΛΗ-ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ Κ.-ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ Ε.-ΧΡΙΣΤΟΥΙ-ΕΦΡΑΙΜ-ΣΙΑΝΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Υ.Γ.Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΚΚΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ» αναφέρει η ενημέρωση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top