ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία πράξη χωρίς… κίνητρο!

Τελευταία πράξη χωρίς… κίνητρο!

Στο  «ΑΕΚ Αρένα» στις 19:00 θα παιχτεί η τελευταία πράξη του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ και την ΑΕΛ.

Οι δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν το βαθμολογικό κίνητρο μπροστά τους θα προσπαθήσουν να παίξουν ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο προσφέροντας στους οπαδούς (δεν αναμένονται αρκετοί) θέαμα και γιατί όχι και πολλά γκολ.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή,  η γηπεδούχος ομάδα της Λάρνακας ναι μεν θα αγωνίζεται με την ΑΕΛ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, όμως το μυαλό και η σκέψη των ποδοσφαιριστών που θα επιλεχτούν να αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι στον μεγάλο τελικό της 16ης Μαίου κόντρα στον Απόλλωνα.

Το συγκρότημα του Ιμάνολ Ιδιάκεθ μπορεί να εξασφάλισε εδώ και καιρό την 4η θέση, ωστόσο θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και να διεκδικήσει τη νίκη έτσι ώστε να βρεθεί την Τετάρτη (16/5) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία του.

Απ την άλλη η ΑΕΛ με την σειρά της θα επιδιώξει να φύγει από την Αρένα με το «διπλό».  Μια ενδεχόμενη νίκη θα δώσει στους «γαλαζοκίτρινους» μόνο τους τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο, όμως τουλάχιστον θα μπορέσουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο μια χρονιά η οποία δεν πήγε καθόλου καλά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Ιδιάκεθ και Κέρκεζ προετοίμασαν κατάλληλα τις ομάδες τους για το παιχνίδι αυτό με τους δύο τεχνικούς έτσι όπως έχουν τα δεδομένα του αγώνα να ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν στην ενδεκάδα τους πολλές αλλαγές.

Ο Βάσκος τεχνικός βλέποντας και τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές, για να μπορέσει να έχει παίκτες με φρέσκα πόδια στον τελικό με τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο προπονητής της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή των τελευταίων αγώνων, που χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα παίκτες χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής και νεαρούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top