ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς το βαθμολογικό κίνητρο αλλά… για κάτι θετικό!

Χωρίς το βαθμολογικό κίνητρο αλλά… για κάτι θετικό!

Ομόνοια και Απόλλωνας θα τα πουν για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα στις 19:00 (primetel) στο ΓΣΠ.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα μετά και την κατάκτηση του τίτλου από τον ΑΠΟΕΛ, από το ματς της Ομόνοιας και του Απόλλωνα απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο.

Η γηπεδούχος Ομόνοιας σε μια από τις πιο εφιαλτικές χρονιές της (βλ. αποτελέσματα και βαθμολιγική θέση) θα προσπαθήσει έστω και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος κόντρα στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού να πάρει κάτι θετικό.

Αν έρθει το τρίποντο δεν θα δώσει κάτι στους «πράσινους» όμως τουλάχιστον θα κλείσουν την πιο «εφιαλτική» χρονιά όπως εξελίχθηκε, με θετικό πρόσημο παίρνοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη στην φάση των πλέι – οφ.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Απόλλωνα από την στιγμή που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους στο πρωτάθλημα είναι λογικό στο Λεμεσιανό στρατόπεδο να σκέφτονται μόνο τον τελικό κυπέλλου.

Όπως και η Ομόνοια έτσι και το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή θα κατέβει στο ΓΣΠ χωρίς το βαθμολογικό κίνητρο, όμως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς της Τετάρτης (16/5).

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο των δύο τεχνικών, Φρέντμπεργκ και Αυγουστή δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις καθώς οι δύο προπονητές αναμένεται να παρουσιάσουν στο γήπεδο τις ομάδες του με πολλές αλλαγές.

Ο Κύπριος κόουτς του Απόλλωνα αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικά γρανάζια της ομάδας του ενόψει του τελικού, ενώ ο Δανός προπονητής της Ομόνοιας ίσως δώσει ξανά φανέλα βασικού σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα το πρώτο πόρισμα του Ιράν για το ελικόπτερο του Ραϊσί - «Δεν βρέθηκαν σφαίρες»

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Καλά κρατεί η αισχροκέρδεια: Τιμές προϊόντων έχουν αύξηση μέχρι και… 170% - Τι ισχύει με τα καύσιμα

Έμπαινε σε υποσταθμούς της ΑΗΚ και τους… ξάφριζε - Φόρεσε χειροπέδες 35χρονος



Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top