ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοιρασμένο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως απουσιάζει το γκολ

Μοιρασμένο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως απουσιάζει το γκολ

Το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ βρήκε την Ομόνοια και τον Απόλλωνα να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Με τους δύο τεχνικούς να παρατάσσουν τις ομάδες τους με πολλές αλλαγές, ο κάθε ένας για τους δικούς τους λόγους, είδαν τους ποδοσφαιριστές στα πρώτα στάδια του αγώνα να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν την πρώτη τους καλή φάση στο παιχνίδι στο 4ο λεπτό με τον Δημήτρη Χριστοφή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 8ο και στο 17ο λεπτό έχασε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες στις οποίες αν ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να ανοίξει και το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Απόλλωνα ισοζύγισε τον αγώνα, ενώ είχε κι αυτός τις δικές του καλές φάσεις για να ανοίξει το σκορ με αποκορύφωμα το σουτ του Ντα Σίλβα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το φάουλ του Μάρκοβιτς το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Χριστοδούλου.

Πάντως στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά ελεύθερο ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες κάτι που αν συνεχιστεί και στην επανάληψη ίσως χαρίσει και κάποια γκολ στον λιγοστό κόσμο που είναι στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top