ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες

Αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (14/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει
στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/5), την Τετάρτη (16/5) και την Πέμπτη (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top