ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία και μετά... ήλιος! - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Κακοκαιρία και μετά... ήλιος! - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή ενώ από αύριο ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίσει να εγκαθίσταται.

Το απόγευµα της Δευτέρας (14/5) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (16/5), την Πέµπτη (17/5) και την Παρασκευή (18/5) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top