ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία και μετά... ήλιος! - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Κακοκαιρία και μετά... ήλιος! - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή ενώ από αύριο ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίσει να εγκαθίσταται.

Το απόγευµα της Δευτέρας (14/5) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (16/5), την Πέµπτη (17/5) και την Παρασκευή (18/5) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top