ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Το γέννησε και το έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια - Συνελήφθη 19χρονη παιδοκτόνος

ΑΘΗΝΑ: Το γέννησε και το έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια - Συνελήφθη 19χρονη παιδοκτόνος

Μια 19χρονη και η μητέρα της συνελήφθησαν την Κυριακή από την αστυνομία, ως ύποπτες για τη δολοφονία του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη, η οποία είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες λόγω των παραπάνω κιλών που είχε, συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος στον έβδομο μήνα.

Η εγκυμοσύνη, όπως είπε, προέκυψε από ευκαιριακή σχέση. Η κοπέλα γέννησε το μωρό μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της 54χρονης μητέρας της.

Η ίδια το έπνιξε με τα χέρια της, βάζοντάς του χαρτιά μέσα στο στόμα και μετά η μητέρα της, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε στον ανακριτή ότι δεν γνώριζε ότι το παιδί γεννήθηκε ζωντανό, όμως η 19χρονη από την πλευρά της κατέθεσε ότι όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ήταν εκείνη που της έδωσε το σχοινί με το οποίο το στραγγάλισε.

Πώς έφτασε η αστυνομία στη 19χρονη

Η αστυνομία όλον αυτόν τον καιρό συνέχιζε τις έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που σκότωσαν και πέταξαν το νεογέννητο βρέφος στον κάδο σκουπιδιών.

Με τη βοήθεια μάλιστα κάποιων παρατηρητικών γειτόνων, είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τη συγκεκριμένη 19χρονη, καθώς όπως είχαν καταθέσει λίγες μέρες πριν βρεθεί το μωρό, η κοπέλα δεν μπορούσε να ανέβει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, ενώ κάποιοι είχαν παρατηρήσει και αλλάγες στη συμπεριφορά της μετά από την ανεύρεση του νεκρού βρέφους.

Η 19χρονη μάλιστα έμενε μόλις 500 μέτρα από τον κάδο, όπου βρέθηκε το μωρό, ενώ στην ταυτοποίησή της προχώρησαν αφού πρώτα πήραν δείγμα DNA από 10 κορίτσια, ηλικίας 17 - 20 ετών, ανάμεσά τους και η παιδοκτόνος.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη νεκρό ένα βρέφος, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Ρακοσυλλέκτης είχε βρει το μωρό μέσα στον κάδο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν αποκρουστικό. Οι δράστες είχαν βάλει μέσα στο στόμα του μωρού χαρτιά για να μην ακούγεται το κλάμα του και τον είχαν πνίξει με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά το έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξαν στα σκουπίδια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε ότι πρόκειται για «ασφυκτικό θάνατο συνεπεία περιτύλιξης του λαιμού δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόγχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητας με κομμάτι χαρτί».

star.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top