ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: 'Δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη Καλλέπειας'

ΠΑΦΟΣ: 'Δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη Καλλέπειας'

Δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη Καλλέπειας απεφάνθη η Νομική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου απάντηση έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου από την Νομική Υπηρεσία σε σχέση με το θέμα των καταγγελιών σε βάρος  του κοινοτικού  συμβουλίου  Καλλέπειας για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία του Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι σε σχέση με την  έρευνα που έγινε από το ΤΑΕ Πάφου αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος του κοινοτάρχη Καλλέπειας Νίκου Σαββίδη και ευρύτερα του κοινοτικού συμβουλίου , η Νομική Υπηρεσία απήντησε πως δεν δικαιολογείται η ποινική του δίωξη. 

Το ΤΑΕ Πάφου, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, είχε αποστείλει για οδηγίες το σχετικό φάκελο στην Νομική Υπηρεσία με την εισήγηση ότι δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του κοινοτάρχη.

Σημειώνεται πως για την πιο πάνω υπόθεση είχαν διενεργηθεί έλεγχοι από την Αστυνομία, την Ελεγκτική Υπηρεσία και το Υπουργείο Εσωτερικών 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Καλλέπειας Νίκος Σαββίδης ανέφερε ότι και στο παρελθόν όλοι οι έλεγχοι και οι έρευνες ήταν καλοδεχούμενοι αφού το Κοινοτικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο και οργανωμένο και έγινε σκληρή δουλειά με πολύ κόπο και κόστος από τον ίδιο. 

Πάντοτε, συνέχισε, εφαρμόζουμε τον περί κοινοτήτων Νόμο και δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί ευκαιρία στον οποιονδήποτε να τεκμηριώσει τις ψευδείς καχυποψίες .

Η κοινότητα της Καλλέπειας προχωρά μπροστά και δύναμη μας είναι η στήριξη της συντριπτική πλειοψηφίας των κατοίκων κατέληξε.

KΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top