ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ: Το ράφι εμπόδισε την πόρτα να ανοίξει – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ: Το ράφι εμπόδισε την πόρτα να ανοίξει – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Συνεχίζει να συγκλονίζει το Παγκύπριο το νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (12/5) σε καφεστιατόριο στον Στρόβολο, όπου έχασε τη ζωή της η Οδύσσεια Ιακώβου.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ‘Πολίτης’ (Αδάμος Αδάμου), αναφέρουν ότι το ράφι που προκάλεσε τον θάνατο της άτυχης Οδύσσειας, είχε φρακάρει και την πόρτα της μικρής αποθήκης, στην οποία το θύμα είχε πάει για να πάρει εφόδια για το μαγαζί.

Το συμβάν μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, αλλά λίγη ώρα αργότερα όταν οι συνάδελφοι της Οδύσσειας, κατάλαβαν έλειπε για ώρα και αργούσε να επιστρέψει από την αποθήκη που είχε πάει.

Επίσης, το προσωπικό του καφεστιατορίου, φέρεται να είχε διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν για τα ράφια, ότι δεν ήταν σταθερά.

Τραγικό γεγονός στην υπόθεση, είναι ότι στο ίδιο μαγαζί, εργαζόταν και η αδελφή της άτυχης Οδύσσειας, η οποία όπως έγινε γνωστό, έπιασε δουλεία εκεί πριν δύο μήνες για να έχει περισσότερη ελεύθερη ώρα για να βλέπει το παιδί της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλόνισε ο σύζυγος της άτυχης Οδύσσειας – Ορφάνεψε κοριτσάκι 3 ετών – VIDEO

Θυμίζουμε ότι, Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/5), ο θάνατος της άτυχης Οδύσσειας προήλθε από ασφυξία, συνεπεία συμπίεσης του θωρακικού τοιχώματος.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top