ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ: Εγκαίνια στο Κίτι

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ: Εγκαίνια στο Κίτι

Έχοντας ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του από τα τέλη Μάρτη, εγκαινιάστηκε επίσημα την Κυριακή 13/05 το νέο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Κίτι.

Πρόκειται για το δέκατο τρίτο κατάστημα της κυπριακής αλυσίδας, το οποίο χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό και άνετους χώρους, που δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγορών στους καταναλωτές.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής από τον πρώην υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκο Ρολάνδη, ενώ οικοδέσποινες της εκδήλωσης ήταν η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου. Το παρών έδωσε, φυσικά, και ο πρόεδρος της Χ.Α. Παπαέλληνας και ιδρυτής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ανδρέας Παπαέλληνας.

Κάτοικοι της περιοχής του Κιτίου και άλλος κόσμος που επισκέφθηκε το κατάστημα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα κεράσματα από όλα τα τμήματα της Υπεραγοράς, καθώς και φρέσκους λουκουμάδες. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε, επίσης, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και μαγειρική με τον ΑΛΦΑ σεφ Νικόλα Κωνσταντίνου.

Ο κ. Ανδρέας Παπαέλληνας εξέφρασε τη χαρά του που οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν δυναμικά να επεκτείνουν την παρουσία τους σε όλη την Κύπρο. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που με ένα ακόμα κατάστημά μας εξυπηρετούμε περισσότερους καταναλωτές, προσφέροντάς τους ποιότητα και ποικιλία. Οι δύο αυτές έννοιες έχουν ταυτιστεί με τις Υπεραγορές μας και αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top