ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το 'μεγαλείο' της κομψότητας από την εμβληματική σαμπάνια του Οίκου Dom Pérignon!

Το 'μεγαλείο' της κομψότητας από την εμβληματική σαμπάνια του Οίκου Dom Pérignon!

Ο Όμιλος Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης, σε συνεργασία με το εστιατόριο Pralina Experience, οργάνωσαν πρόσφατα ένα ξεχωριστό δείπνο με την εμβληματική σαμπάνια του οίκου Dom Pérignon, στην παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων.

Για την μοναδική αυτή βραδιά, ήρθε στην Κύπρο ο Brand Ambassador του οίκου Moët – Hennessy Τέντ Λέλεκας.

Ο Τέντ ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στον μαγικό κόσμο και στην ιστορία της Dom Pérignon, ενώ πρόσφερε μια πρωτότυπη σειρά πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία, το αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα της σαμπάνιας, που είχε ο κάθε καλεσμένος εκείνη τη στιγμή στο ποτήρι του.

Το μενού, επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Dom Pérignon, και διανθίστηκε άψογα με τις γνώσεις και την εμπειρία του σομελιέ, Βάσου Μανώλη.
Όλα τα πιάτα του δείπνου συνοδεύτηκαν με διαφορετικές εσοδείες της λευκής αλλά και ροζέ σαμπάνιας Dom Pérignon.

Το δείπνο ξεκίνησε με μια Vintage 2009, ενώ συνεχίστηκε με τη φρεσκάδα και την ακρίβεια της Vintage 2006.

Το τρίτο μέλος της γευσιγνωσίας ήταν η εξαιρετικά φυσική Rosé 2005 που με τη φρέσκια της οξύτητα συνδυάστηκε άψογα με τον τόνο σε φύλλο κρούστας. Τα πιάτα του δείπνου ολοκληρώθηκαν με την P2 (Second Plénitude) 1998, που συνόδευε το κύριο πιάτο της βραδιάς, το φιλέτο λαυράκι με κρέμα τομπιναμπούρ, πίκλα μουστάρδας και σάλτσα κουμανταρίας, ενώ το επιδόρπιο συνοδεύτηκε με την ανεπανάληπτη Dom Pérignon Oenothèque 1996.

Η μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε με τους ήχους των γνωστών Duo Violin, που κατέφθασαν από την Αθήνα, ειδικά για αυτή τη βραδιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top