ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Έπεσε με τα πόδια από τον 1ο όροφο ο 14χρονος -Δηλώσεις Νεοφύτου

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Έπεσε με τα πόδια από τον 1ο όροφο ο 14χρονος -Δηλώσεις Νεοφύτου

Στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα (14/05), 14χρονος μαθητής Γυμνασίου της Λευκωσίας καθώς τραυματίστηκε στα ποδιά μετά απο πτώση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή του Παιδοχειρουργικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αντρέα Νεοφύτου, μας ανάφερε πως ο 14χρονος είναι καλά στην υγειά του και αναμένεται την Τετάρτη (16/05) να γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του για να πάρει εξιτήριο.

«Ο 14χρονος έχει τραυματιστεί στα πέλματα και έχει πόνους, εμείς παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας του. Του έγινε και αξονικό στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα» σημείωσε ο κ. Νεοφύτου.

Συμφωνά με τα όσα ανέφεραν οι γονείς του, ο 14χρονος φέρεται να έπεσε με τα πόδια από κάγκελα που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του σχολείου. Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του είναι άγνωστες, ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική έρευνα.

Ο κ. Νεοφύτου τέλος μας ανέφερε πως λόγω του θανάτου του 10χρονου μαθητή στην Λάρνακα, υπάρχει αύξηση εισαγωγών στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

«Είναι κατανοητή η ανησυχία των γονέων, εμείς προχωράμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες όπως προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο» επεσήμανε ο Διευθυντής του Παιδοχειρουργικού.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τη θέση των γονέων του 14χρονου μαθητή, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Δευτέρα (14/05). Εκεί οι επί καθήκοντι γιατροί τον εξέτασαν και του έδωσαν εξιτήριο. Η μητέρα δεν θεώρησε ικανοποιητική την περίθαλψη της οποίας έτυχε το παιδί της και θεώρησε χρήσιμο να πάει σε ιδιώτη γιατρό. Ο τελευταίος τον παρέπεμψε πάλι στο νοσοκομείο. Ακολούθως οι γιατροί του Νοσοκομείου συνέχισαν την περαιτέρω διερεύνηση και προέβησαν σε ακτινογραφίες και σε MRI. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ο 14χρονος φέρει μώλωπες στα πέλματα και στο σώμα ενώ υπέστη και διάσειση. Κρίθηκε χρήσιμο να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 Ι.Μάντζιηπα

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top