ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε το ΛΟΤΤΟ δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα – Πήρε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ο τυχερός 40χρονος

Κέρδισε το ΛΟΤΤΟ δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα – Πήρε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ο τυχερός 40χρονος

Τύχη βουνό είχε ένας 40χρονος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ο οποίος πέτυχε τζακ-ποτ στο LOTTO δύο φορές μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, αγοράζοντας τα δελτία από το ίδιο πρακτορείο στο Bondi.

Το συνολικό έπαθλο που κέρδισε αγγίζει τα 2.478.321 δολάρια Aυστραλίας. «Είμαι πολύ τυχερός! Δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα! Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος δύο φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να είναι ανύπαρκτες», είπε ο 40χρονος.

«Σχεδιάζω να επενδύσω τα χρήματα με σύνεση σε ακίνητα, αλλά νιώθω ότι τώρα είμαι οικονομικά πιο ασφαλής», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ελπίζω να αγοράσω κάτι στο Bondi ή ίσως στην Gold Coast. Οι διακοπές στη Χονολουλού είναι αυτονόητες. 

Φαντάστηκα τον εαυτό μου σε ένα ωραίο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Δεν παίζω συνεχώς, αλλά νομίζω ότι θα συνεχίσω να παίζω. Ποτέ δεν ξέρεις…»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top